Извънредно! БСП решава съдбата на Таско Ерменков! Ето какво ще се случи с него

таско ерменков

Само преди минути ГЕРБ внесе сигнал до прокуратурата относно публикация в социалната мрежа Фейсбук на депутатът от БСП Таско Ерменков, че водата в София е отровна. От управляващата партия поискаха оставката на Ерменков, а ако той сам не си я подаде, то от БСП да го изключат.

Председателят на правната комисия Данаил Кирилов и народния представител Тома Биков бяха единодушни, че е недопустимо депутат да си позволява да пише подобни неща и да всява паника сред населението.

От БСП за момента не са дали никакво изявление по темата и не се знае, дали няма да се разделят с Ерменков.

Вместо да започнат с коментар по темата обаче Кирил Добрев обяви, че има изборни нарушения по време на вчерашните местни избори. Той даде за пример село Галиче, където имало сериозни сигнали, предаде ПИК.

„По случая с Ерменков нямаме официално позиция. С Таско Ерменков проведохме личен разговор. Той ме увери, че е сезиран от служители на РИОСВ и разбрах, че и ДАНС и полицията имат такива сигнали. Видях поста му и в него няма нищо лошо – има само въпроси. Работата на един депутат е да пита и да се грижи за благото на хората. Утре ще се съберем и ще дискутираме това, след което ще решим“, обяви Кирил Добрев и продължи да говори само по темата за местните избори, където според него имало нарушения от депутат от ГЕРБ Красен Кръстев.

Напишете коментар

Вашият e-mail адрес няма да бъде публикуван.