Групата „Екуинокс”, подписа договор с най-голямата музикална компания в света! Жана Бергендорф, Владимир Михайлов и Георги Симеонов-JJ ще запишат нови песни за…

architecture-768432__340

Българските представители на тазгодишната „Евровизия” – групата „Екуинокс”, подписа договор с най-голямата музикална компания в света „Юнивърсъл”, предаде БЛИЦ.

Жана Бергендорф, Владимир Михайлов и Георги Симеонов-JJ ще са основното ядро в новите песни, които групата ще запише за „Юнивърсал” в мини албум. Тримата певци и продуцентът им Борислав Миланов имаха среща в София с един от президентите на световния гигант. Единствено за предаването COOL…T шефът от „Юнивърсал” потвърди, че вече работят с групата по следваща песен.

„Екуинокс” е първата българска група, с която работим и затова сме много развълнувани. По принцип работим с всеки артист, който е добър, няма значение откъде идва. Сега сме фокусирани в това да увеличим успеха на „Кости” (Bones) във всички страни, а след това ще се заемем със следващия проект”, каза пред COOL…T Корнелиус Балин.