Срам и позор! Абитуриенти от елитна гимназия си скалъпиха гей парад за изпращането… (ВИДЕО)

училище
Абитуриенти от елитната столична математическа гимназия спретнаха истинско шоу по време на изпращането на Випуск 2018-а. Тържественото събитие се състоя преди дни в двора на училището, предаде Блиц.
„Красавиците и …“, е озаглавено видеото от събитието, което се появи на фейсбук групата на СМГ „Паисий Хилендарски“. От кадрите личи, че зрелостниците определено са направили последния си ден в школото незабравим. Голяма част от момчетата са решили да бъдат в крак с актуалната напоследък джендър тематика и вместо с ризи и панталони, са с пременили с поли и рокли.
Вместо да предизвика усмивки обаче, клипчето си навлече куп гневни коментари. Фейусбук потребителите са възмутени от простотията, която демонстрират зрелостниците от едно от най-елитните училища в София.
„Не се ли учи математика и физика вече в моето училище? Или се преподават джендърски ценности?“, пита объркана дама.

„Сигурно има скрит смисъл, не се съмнявам, че това е най-доброто от най-доброто. Но и не вярвам горда мъжка да се радва с визията на отрочето си. На мен креативността тук ми дойде в повече“, отбелязва възмутена майка.

Друга пък защитава избора на децата и отбелязва, че „имах момиче сама щях да предложа да се облече като момче. Просто артистична роля, какво толкова“.

Красавиците и …

Публикувахте от Gergana Radeva в 12 май 2018 г.