Дунав и Витоша излизат в битка №2 за оцеляване в Първа лига

Лаптопа

Отборите на Дунав и Витоша (Бистрица) излизат от 17:30 часа на Градския стадион в Русе в реванш от плейофите за оставане в Първа професионална лига. „Драконите“ спечелиха първия мач с 1:0 и са фаворити срещу тима на Костадин Ангелов. Освен това, Дунав беше краен победител във всеки от трите двубоя срещу „тигрите“ през сезона, но никой в лагера на отбора не подценява противника.

След изтърпяно наказание в състава на Малин Орачев се завръща Христо Попадийн. Той ще е ляв бек, а другите бранители на домакините ще са Христо Лемперов, Мартин Ковачев и Петър Патев. Атаката ще води Исмаил Иса, подкрепян от Бирсент Карагерен, Бранимир Костадинов и Васил Шопов.

Витоша няма намерение да се предава. Костадин Ангелов не беше доволен от съдийството в първия мач и се надява днес Ивайло Стоянов да е на ниво. Стефан Христов ще действа в предни позиции за тима от Бистрица, а малко зад него ще играе Даниел Пеев.

Вероятни състави:

ДУНАВ (4-2-3-1): Луков; Лемперов, Патев, Ковачев, Попадийн; Б. Васев, Димов; Карагерен, В. Шопов, Б. Костадинов; И. Иса
Старши треньор: М. Орачев

ВИТОША (4-2-3-1): И. Георгиев; П. Цанков, Върбанов, Г. Ангелов, Гочев; Котев, Старокин; Кочилов, Д. Пеев, Садула; С. Христов
Старши треньор: К. Ангелов

СЪДИЯ: Ивайло Стоянов

СТАДИОН: „Градски“, Русе

НАЧАЛО: 17:30 часа


За нас

7DniSofia.bg e част от 7 Dni Media Group, която е най-бързо налагащата се на пазара.
В нашето портфолио са още сайтовете 7DniSport.bg, 7DniBulgaria.bg

КОНТАКТИ




Бюлетин


    Категории