Венета стана за резил пред цяла България! Джизъса я отсвири, а сега предложи на Криско…

660_7b23f5bfddffc2cafa18ff947452b511

След развода с бащата на сина си Тихомир Георгиев, Венета Райкова сякаш превърна тв ефира в пиаца, от която си търси нов съпруг. Флиртаджийката се опита да разтури семейството на обвързания Криско, който ще й гостува в неделя, като директно му предложи да се ожени за нея, видя ПИК в промото на „Папараци“.

Откакто скъса брачните окови, Венета, която уж твърди, че повече не иска да поглежда мъже, демонстрира засилен интерес към представителите на силния пол. И то на по-младичките от тях…

Когато преди месец и малко срещу нея седна плейбой №1 Благой Георгиев, Райкова най-безцеремонно изтропа в ефир, че след раздялата си с Тихомир, изобщо не е правила секс, което си прозвуча като директен намек към прясно разведения бивш футболист.

Джизъса обаче явно е забравил подмятането за среща извън студиото веднага, след като камерите са изгаснали, тъй като наскоро пред Мегз Райкова се ожали, че се уговорили да пият кафе, но Благо й вързал тенекия.

Явно в подобен флиртаджийски тон се развива и интервюто с Кристиан Тилев. „Ожени се направо за мен, вземи ме. Идеална партия сме си, по телепатия се намерихме. Днес е щастливият ни ден“, удря си автореклама Венета в промото.

Напишете коментар

Вашият e-mail адрес няма да бъде публикуван.