Само в 7DniSofia.bg

Пълна блокада! Голям протест затваря „Самоковско шосе“, хората искат качествен ремонт на улиците!

Протест на Самоковско шосе

„Искаме канализация, качествен ремонт на улиците, пълен ремонт на „Самоковско шосе”, писна ни да живеем в кал и мизерия!” С този емоционален призив организаторите канят днес на протест в Панчарево и Кокаляне.

Те имат намерение от 11 на обяд до 12:30 да затворят „Самоковско шосе”, защото искат пълна рехабилитация на пътя, както и цялостен ремонт на шосето, тъй като според тях то е поправяно много пъти, дупките са кърпени, но отново се появяват.

„Протестираме, защото ни писна да живеем в кал и мизерия. Протестираме, защото на „Самоковско шосе” за трети път попълват дупки и са ни докарали дотам, че да сме щастливи, когато попълнят 2-3 дупки. Ние искаме пълна рехабилитация на тази отсечка от шест километра, защото това вече не се издържа. Улиците в Панчарево и Кокаляне са в безобразно състояние. Канализация нямаме, това замърсява околната среда. Сметоизвозването ни е голям проблем. Улиците не са ремонтирани с десетилетия, много улици просто изчезват”, каза Галина Бел, един от организаторите на протеста.

Напишете коментар

Вашият e-mail адрес няма да бъде публикуван.