Станислав Иванов е категоричен: Никога няма да стигнем до ситуацията в кабинета „Орешарски”!

Станислав Иванов

БСП хвърлят във въздуха теми, които нямат никаква почва. Увеличихме заплатите на полицаите и учителите. Хората се чувстват по-добре според мен. Не съм съгласен с твърдението, че когато хората протестират се променят  доходите,каза Станислав Иванов в предаването „Офанзива с Любо Огнянов” по Канал3.

Реагираме според ситуацията. Когато има напрежение се търси и налага правилното решение. Според мен Валери Симеонов като вицепремиер предложи закони, които са за неговия ресор. Тези проекти са работени от неговата партия, но когато е станал вицепремиер са подобрени от министерствата,. Той има право да търси мнозинство от парламента. Никога няма да стигнем до ситуацията в кабинета „Орешарски” да излязат хората до улицата, категоричен беше той.

Валери Симеонов каза, че коалицията скърца, защото се движи, ако не се движи, няма да скърца. Не виждам кое БСП са направили по-добре в социалната сфера. Няма опасение, че като се вглеждаме в европейските теми ще забравим българските. Това притеснение е неоснователно , сподели още Иванов.


За нас

7DniSofia.bg e част от 7 Dni Media Group, която е най-бързо налагащата се на пазара.
В нашето портфолио са още сайтовете 7DniSport.bg, 7DniBulgaria.bg

КОНТАКТИ




Бюлетин


    Категории