Леден душ за Левски! БФС наказа играчи на „сините“ за по…

Славия Левски Купа Финал (32)

В Левски още се свестяват след загубения финал за Купата, а вече понесоха нов удар. „Сините“ ще са без трима основни футболисти в съботното гостуване на Лудогорец. Получилите вчера жълти картони Хали Тиам, Жорди Гомес и Холмар Ейолфсон ще гледат от трибуните гостуването в Разград.

Още по-лошото за Делио Роси е, че последните двама няма да играят и срещу ЦСКА в последното дерби за сезона във вторник. Те са наказани за по два мача и ще са на линия едва за последния сблъсък за сезона срещу Верея в Стара Загора.

Заместниците на триото в Разград е ясно още от сега – Васил Панайотов ще смени Тиам, Прохазка ще играе вместо Гомес в центъра на терена, Аймен Белаид ще застане до Давид Яблонски.
Освен наказаните играчи, Левски ще трябва да плати и финансова глоба в размер на 2000 лева, както и да възстанови щетите на националния стадион.
Финал КБ

С предупреждения –11 състезатели

Със спиране от състезателни права:

Хали Ияне Тиам
ПФК „Левски” София- 1 среща, 250 лв

Жорди Гомез Гарсия Пенче
ПФК „Левски” София- 2 срещи, 200 лв

Холмар Ърн Ейолфсон
ПФК „Левски” София -2 срещи, 200 лв

ПО ДОКЛАД

По сезиране от Комисия „Етика и феърплей”, на основание чл.4, във връзка с чл.5, ал.1 и чл.6, ал.8 от ДП /2017/2018/, за нецензурни и вулгарни скандирания – ДК наказва ПФК „Левски“ гр. София с имуществена санкция в размер на 1000 лева.

За хвърлени предмети, на основание чл.37, ал.1, т.4, б.А, предложение 1 от ДП /2017-2018/ ДК наказва ПФК “ Левски“ гр. София с имуществена санкция в размер на 1000 лева.
ДК задължава ПФК „Левски“ гр. София да възстанови щетите на Национален стадион „Васил Левски“ гр. София.

Напишете коментар

Вашият e-mail адрес няма да бъде публикуван.


За нас

7DniSofia.bg e част от 7 Dni Media Group, която е най-бързо налагащата се на пазара.
В нашето портфолио са още сайтовете 7DniSport.bg, 7DniBulgaria.bg

КОНТАКТИ




Бюлетин


    Категории