Само в 7DniSofia.bg

Заловиха двама наркодилъри в столицата! Задържака и разпитаха и техните клиенти, след което ги освободиха!

полиция

В хода на полицейска операция за противодействие на наркоразпространението, служители от сектор „Наркотици“ при СДВР задържаха в момент на покупко-продажба на наркотични вещества столичаните М.К./24 г./ и А.А./21 г./ и няколко техни клиенти, съобщиха от пресцентъра на МВР.

При последвалите процесуално-следствени действия в рамките на образуваното досъдебно производство, у тях и в жилищата им, полицаите намерили и иззели вещество на бучки и прах и тревиста маса в различни опаковки и разфасовки, електронни везни, голяма сума пари и пластики със сим карти.

Резултатът от назначената експертна справка показал, че иззетите вещества са марихуана с тегло 298.74 грама, кокаин с тегло 60 грама и 0.14 грама амфетамин.

След доклад на събраните материали по случая в Софийска градска прокуратура М.К. и А.А. са привлечени като обвиняеми за престъпление по чл. 354 а от НК и са им наложени мерки за неотклонение „задържане под стража“ за срок до 72 часа. Клиентите им са разпитани като свидетели и освободени.

Напишете коментар

Вашият e-mail адрес няма да бъде публикуван.


За нас

7DniSofia.bg e част от 7 Dni Media Group, която е най-бързо налагащата се на пазара.
В нашето портфолио са още сайтовете 7DniSport.bg, 7DniBulgaria.bg

КОНТАКТИ




Бюлетин


    Категории