Галена отново краде от колежките си! Кого изкопира този път известната поп-фолк певица? (СНИМКА)

Галена1

Или Галена е подела стратегията да взаимства от проектите на колежките си в „Пайнер“, или нейните зложелатели почивен ден нямат.

Горещата Арена отново получи сигнал, в който се твърди, че певицата от Смядово, която вчера пусна „#GIVEMELOVE”, сякаш е изгледала доста от видеата на Теди Александрова, преди да направи своето.

„От видеото хората не останаха много очаровани!Главно защото, според някои коментари, Галена е отбила номера.. Другото, което бе забелязано в клипа е, че Галка си играе, по-скоро симулира еротични взаимоотношения с две големи плюшени мечета. Подобни сюжети вече намериха място в някои от клиповете на Теди Александрова още преди години“, пише още в писмото.

Напомняме ви, че предният проект на Галена „Just Show”, който видя бял свят в края на 2017-а, бе сравнен с този на Емилия „Без въпроси“ от 2014-а. Бившата на Коко Динев първа е използвала боядисано в злато дете, а Галка в своя клип е вкарала цели две такива.

Дали бе случайно, че стилистът на тъмнокосата пайнерка я облече веднъж ато Гери-Никол и веднъж като Емануела, след като те вече бяха обрали овациите. Беше унизително за певица от ранга на Галена, която претендира, че е иноватор в много отношения, но пък се вдигна голяма врява около нея като крадла.