Само в 7DniSofia.bg

Лаптопа недоволен: В такъв важен мач съдиите не биват да допускат грешки

Лаптопа

Наставникът на Витоша (Бистрица) Костадин Ангелов заяви, че отборът му се е представил достойно срещу Дунав (0:1). Лаптопа изрази увереност, че ще успее да спаси „бистришките тигри“ на баражите.

„Това, че Дунав има предимство, не значи, че е спечелил. В такъв важен мач съдиите не биват да допускат грешки, трябва да са перфектни. Страничният съдия допусна грешка, имаше засада при гола на Дунав. Отборът ни се бори, изразходва физическия си потенциал.

Малшанс срещу отбора на Дунав, случва се за трети път. Мисля, че четвърти път няма да се получи. Трябва да си вкараме ситуациите. Едно от всичките положения, ако си бяхме вкарали в началото на мача, щеше да е различно. Трябва ни един гол. Ще видим какво ще се случи на ответния мач в Русе.

Мисля, че и второто полувреме ние диктувахме темпото на игра. Те нямаха положения, освен този гол, който беше наша грешка и съдийска. Имахме и 80-90 процентови ситуации, които не успяхме да реализираме. Напрежение, неумение.

В живота няма нищо на всяка цена. Няма проблем да бъдем спокойни и да реализираме такива ситуации. Отборът ни се представи добре и достойно. Това беше достойна загуба. Ще спечеля още баражи с Витоша (Бистрица), убеден съм в това нещо“, каза специалистът.

Напишете коментар

Вашият e-mail адрес няма да бъде публикуван.


За нас

7DniSofia.bg e част от 7 Dni Media Group, която е най-бързо налагащата се на пазара.
В нашето портфолио са още сайтовете 7DniSport.bg, 7DniBulgaria.bg

КОНТАКТИ




Бюлетин


    Категории