Ужасяващи СНИМКИ, които ще смразят кръвта ви! Вегани „сготвиха“ хора в центъра на София! Столичани са шокирани!

Бул.Витоша Ремонт Затворена (2) витошка

Навръх Гергьовден софиянци останаха шокирани от видяното на столичния бул. Витоша. Кървави голи тела се търкаляха по земята. Слава Богу не става въпрос за масова касапница, а за шокираща и зрелищна акция – протест с хора пакетирани като човешко месо, инициирана от Българския вегански съюз.

В социалните мрежи се завъртяха покъртителни снимки от инициативата. Хора готвени в огромен казан, хора въртяни на шиш, хора завити в огромен дюнер, и хора рязани, кълцани и пържени в огромен тиган! Доброволците пресъздадоха и колитбата в кланица, с окачането на труповете с главата на долу и прерязването на гръкляна.

„Протестираме защото масово хората плащат за тези убийства. Протестираме срещу масовото избиване на тези бебета агънца, срещу безчувствието и безсърдечието на техните убийци и техните поръчители – всички консумиращи ги. Вдигаме високо юмруци и няма да мълчим!“, заявяват от съюза. В същото време столичани недоволстват, защото в неделния ден и навръх празника много малки деца минават по ключовия булевард, а това не е допустима гледка за малчуганите.



Напишете коментар

Вашият e-mail адрес няма да бъде публикуван.