Скандалната депутатка от „Воля“ проговори за голите СНИМКИ – Искала да бъде бизнес дама…

zx860y484_3158721

Най-близка до сърцето ми е ролята на бизнес дама. Не съм работила като модел, участвала съм във фотосесии на познати фотографи – не са ми плащали за това нещо.

В днешно време кой не се снима – не мисля, че има нещо лошо в това, каза в предаването „Лице в лице“ по БТВ новата депутатка от „Воля“ Елена Аксиева, предизвикала фурор с първата си поява в парламента. Като млад човек, останал в България и създал семейство тук, смятам че имам право да участвам в политиката, за да отстоявам нещата, които ме засягат като човек, заяви Аксиева.

Активно работя по темата за домашното насилие, за детските надбавки, за пенсиите при смърт на един или двама родители, по темата за ин витро процедурите. В момента домашното насилие не се разглежда като престъпление по Наказателния кодекс. Това трябва да се промени, подчерта депутатката.

Тя уточни, че има издадени 2432 заповеди за защита на пострадалите от домашно насилие лица, както и че до момента няма изградена информационна система и това само случаите, които съдът е постановил. По думите й има опити за налагане на джендър идеология у нас, включително и натиск от страна на Брюксел.

Според Аксиева това е недопустимо. Хората от „Воля“ са прагматични, идват от бизнеса и искат да променят нещо. Това ме привлече към партията, обясни Елена Аксиева.

Напишете коментар

Вашият e-mail адрес няма да бъде публикуван.