Разкритията срещу Иванчева не стихват! Бивша поддръжничка я издаде: Тя е склонна към корупция и измами!

Десислава Иванчева

Десислава Иванчева е личност, която е склонна към корупция. Много пъти е казвала едно, истината се оказва друга. Използва каузата за лично облагодетелстване. Кауза не се пази със страх и взимане на подкупи. Това подчерта пред България он еър Кристина Тодорова, която е бивша поддръжничка на задържания за подкуп кмет на столичния „Младост“ Десислава Иванчева. Тя беше член на инициативния комитет, който издигна Иванчева за поста, но признава, че в момента се чувства подлъгана от нея.

По думите й е имало случаи, в които Иванчева не е защитила каузата срещу презастрояването.

Междувременно изпълняващият длъжността кмет на „Младост“ Владимир Клисуров подаде оставка. Това се случва няколко дни, след като Столичният общински съвет го избра за поста. Сред мотивите да се оттегли той посочва, че не желае да бъде политическа пионка.

„По-големият проблем в случая е защо общината гласува той да заеме позицията?! Той винаги е седял на заден план. „Младост“ ще остане без нужното управление“, коментира Кристина Тодорова и добави, че от думите на Клисуров не личи нищо друго освен страх.

В студиото беше и представител на „Зелените“, които се опита да защити Иванчева. Въпреки че няма никакви доказателства за подобно деяние, Иво Христов от „Зелените“ поддържаше през цялото време, че всичкое нагласено.

„Самата прокуратура бяга от основно доказателство – т. нар. „светване като коледна елха“. Афишира се едва ли не, че тя е светнала навсякъде. Никъде в тези СРС-та не става дума, че тя е искала подкуп. Иванчева не е подкупна“, скочи Христов

„Презастрояването в „Младост“ е факт от години и никой от Столичния общински съвет не обръща внимание. ГЕРБ се опитват да изкарат протестите противозаконни, което не е истина“, каза още Тодорова.

Напишете коментар

Вашият e-mail адрес няма да бъде публикуван.


За нас

7DniSofia.bg e част от 7 Dni Media Group, която е най-бързо налагащата се на пазара.
В нашето портфолио са още сайтовете 7DniSport.bg, 7DniBulgaria.bg

КОНТАКТИ




Бюлетин


    Категории