Само в 7DniSofia.bg

Новата любов на дизайнерката Мегз! Вижте по какво полудя отново Миглена и намери ново хоби!

МЕГЗ

Топ дизайнерката Мегз има ново любимо хоби. Красавицата сподели пред вестник “Телефраф”, че скоро е получила за подарък от приятели кон и сега се учи да язди.

От изданието се опитват да разберат подробности и да научат кой би направил толкова скъп подарък, защото един расов кон струва минимум 20 хиляди. Амбициозното миньонче, обаче не споделя подробности по темата от кого е подаръка и бърза да се похвали, че с животното са се усетили от пръв поглед. Тя още добавя, че не може да язди професионално, но много иска да се научи “ и преди съм яздила, но съвсем малко. Конете просто ме харесват. Преди няколко месеца един приятел с много молби и мрънкане от моя страна ми позволи да се кача на неоседлан кон. Може ли да си представите бях първата, която го язди. Беше толкова вълнуващо и малко страшно едновременно, особено в началото. Но аз съм с много авантюристичен дух и не се уплаших. Накрая се харесахме (смее се). От тогава постоянно мислех за това”.

Скоро Мегз сподели в историята си в инстаграм видео с нейни приятели от голямо ранчо с много животни. Там тя получи за подарък сърничка,  която кръстиха на нея.

“Напоследък усещам много силна връзка с животните. Когато съм покрай тях се чувствам щастлива и безгрижна. Обичам да прекарвам време сред природата и се старая да го правя във всяка свободна минута” -добавя още носителката на Златна Игла пред изданието.

Напишете коментар

Вашият e-mail адрес няма да бъде публикуван.