Помните ли ги? Топ 8 на звездите, които си показаха дупетата… (Горещи СНИМКИ)

камелия 2

Навлезе нова мода в снимането при звездите. Да се вижда лицето на жената вече не е толкова важно, нито дали е с хубава прическа или добре нагримирана. Стига да има стегнато дупе и да го извади на показ в интернет.

ВИПаджийките се нуждаят от този трик, за да поддържат стандарта и славата си. А обикновените момичета им подражават и става истинска мания. Ето кои родни звезди не се срамуват от голотата и обичат да показват задните си части пред цял свят, писа „Шоу“.

Гери-Никол е на върха в класацията. Дори като й чуеш името, незабавно го асоциираш с голямата й дупара, която дори певицата възпя. Бразилската задница на варненката е тема №1 откакто изгря звездата й на сцената. Лолитката залага на секс имиджа почти във всеки един неин кадър, който е споделила в мрежата.

След нея е културистката Биляна Йотовска – нейният задник е смятан за еталон. Фитнес-маниачката не спира да демонстрира стегнатата си фигура, като най-често акцентира върху Д-то си.

Дупето на Николета Лозанова е топ 3. За нея няма значение, че не е най-отгоре в това класиране, тъй като все още е примата в това да превърне името си в марка, което да работи за нея и й изкарва пари. Тя е и царицата на провокацията, а феновете й се радват еднакво на всяка част от тялото й. Спекулира се доста по темата дали е преправяла барабанчето си, като се залага на версията, че му е сложила подплънки.

Камелия е четвърта, а това е истински престиж за нея, имайки предвид, че е в класация с участнички, които са с от 10 до 20 години по-млади от нея. Тя се пусна по изрязан бански, който идеално подчертава стегнатото й тяло. 47-годишната звезда си остава секссимвол и това е.

Веднага след нея идва ред на Галена, която в последните години залага на пищен задник. Рядко се надупва пред фотоапаратите, но когато го направи, кадърът избива рибата. Тя си направи селфи на Д-то на почивка в Санторини, върху хамак, по бански. И за нея се говори, че е лягала под ножа, за да се сдобие с това сочно дупе.

Залязващата пайнерка Райна показа как изглежда в бански с прашка в Пунта Кана в Доминикана.

Плеймейтката Ася Капчикова  си се пусна чисто гола във фотосесия миналата година, след като свали 10-те кила, качени във „Фермата“. Моделката се превърна във фитнес-маниачка, но пък си струваше. Днес тя има едно от най-секси дупетата при българските ВИП красавици.

8-мото място е заето от … мъж. Ексцентричният Азис също не се посвени да заголи задни части. След като отслабна и се стегна, първото нещо, което направи е да покаже прелестите си без висящите сланини и паласки… Той се пусна чисто гол от Миконос.


За нас

7DniSofia.bg e част от 7 Dni Media Group, която е най-бързо налагащата се на пазара.
В нашето портфолио са още сайтовете 7DniSport.bg, 7DniBulgaria.bg

КОНТАКТИ




Бюлетин


    Категории