Румен Радев с поздрав в социалните мрежи по повод деня на труда: Уважението към труда е мерило за обществената справедливост!

Румен Радев Президент (1)

Днес светът отбелязва Международния ден на труда и работническата солидарност. Един от празниците, които сплотяват отвъд националните граници и културите“, заяви президентът Румен Радев в социалната мрежа по повод 1 май, информира БГНЕС, цитирано от НОВА.

 „Уважението към труда е мерило за обществената справедливост. У нас в много региони и в много професии трудът е недооценен. Затова бих желал да поздравя хората, които отстояват правото на достойни условия на труд и справедливо заплащане“, добави президентът.

„Общество, в което пътят към успеха не минава през труда и съзиданието, а през корупцията и клиентелизма, е обречено на постоянна криза и неудовлетворeност. От нас зависи да ги преодолеем. Затова искам да благодаря на всички онези: бедни и заможни хора на умствения и физическия труд, които с почтеност и усърдие градят и пазят България, подчерта още Радев. Честит Първи май, скъпи сънародници!“, пише още българският президент в социалната мрежа.

Напишете коментар

Вашият e-mail адрес няма да бъде публикуван.