Делио Роси: Доволен съм, но още нищо не сме спечелили

Делио Роси

Старши треньорът на Левски Делио Роси бе доста доволен от успеха с 4:0 над Берое и призна, че за него е било много важно да види поведението на футболистите си след класирането на финала за Купата.

„Имахме нужда от силен мач, след като се класирахме за финала. Исках да видя как ще се държи отборът днес и съм много доволен от показаното от момчетата, още повече, че не бяхме побеждавали Берое през сезона до момента. Когато печелиш средата на терена и атакуваш съперника навреме си улесняваш много победата. Когато работиш, в един момент започваш да береш плодовете на труда си и точно това се случи днес. Трябва да кажем обаче, че още нищо не сме спечелили“, сподели Роси. Той заяви още, че няма да пази футболистите си, които висят с картони, защото е важно да се побеждава във всеки двубой.

„Имах проблеми с няколко играчи, застрашени от наказание, но във всеки мач мислим само за него. Ако Жорди Гомес бе получил картон, щяхме да решаваме какво да правим без него във финала за Купата.
Във футбола няма периоди на сезона, резултатите показват как си свършил работата. Трябва да се постараем до края на шампионата и да видим дали ще постигнем целите, които сме си поставили“, завърши наставникът на Левски.

Напишете коментар

Вашият e-mail адрес няма да бъде публикуван.