Само в 7DniSofia.bg

Кървава река! Жестока катастрофа между лек и товарен автомобил! Загинало е две годишно бебе и…

Линейка Полиция

Тежък пътен инцидент е станал на пътя Шумен- Силистра до разклона за село Осеновец. Това съобщиха от ОДМВР- Шумен. Сигналът за произшествието е получен малко след 14.20 часа. Съобщено било, че са катастрофирали лек автомобил „Рено“ с шуменска регистрация и товарен автомобил „Форд Транзит“ с разградска и има пострадали. Към мястото на инцидента веднага са насочени екипи на полиция, пожарна и спешна помощ.

 След пристигането им било изяснено, че 29-годишна жена от село Венец, която била зад волана на автомобила „Рено“ е навлязла в насрещната лента за движение и се ударила челно в насрещно идващия „Форд Транзит“ със силистренска регистрация. В резултат на удара в МБАЛ- Шумен са откарани две жени от лекия автомобил- 28-годишната жена, която е била зад волана и детето й на 2 месеца, спътничката й на 28-години и двете й деца – на 7 и 3 години.

В болницата в Шумен са откарани и 47-годишният водач на товарния автомобил Д.А. от Дулово и 36-годишният негов спътник С.А., също от Дулово. Бебето е починало.

След извършените прегледи било установено, че А.И, която управлявала лекия автомобил е с комоцио, оставена е под наблюдение в болничното заведение.

За лечение са настанени С.Х. /28г./ от Венец, която е с черепно-мозъчна травма и 7-годишното й дете, което е с наранявания. По-малкото й дете е освободено след преглед . Водачът на буса е без наранявания, но спътникът му Д.А. е с фрактура на лява ръка и ляв крак.

Двамата водачи са правоспособни, мъжът е тестван за алкохол, пробата му е отрицателна. На място се извършва оглед. Причините за инцидента са в процес на изясняване.

Напишете коментар

Вашият e-mail адрес няма да бъде публикуван.