Само в 7DniSofia.bg

Башар Рахал заби нож в сърцето на жена си! Няма такава жестока гавра…

Башар Рахал

Башар Рахал е отличен актьор, но като съпруг е безобразен. Звездата от куп филми и сериали кръшка на поразия на жена си Калина и дори не се крие. Той може би си мисли, че половинката му няма да научи за изневерите му, тъй като живее в далечна Америка, пише „Уикенд“.

Онзи ден Башар отново бе заловен от папараци с чужда жена. Прелюбодеецът редицивист се разходи по централния столичен булевард „Витошка” със засукана брюнетка и кучето си. Двамата крачиха десетина минути по пешеходната улица, след което седнаха в едно от лъскавите кафенета, за да пийнат фреш и кафе. По всичко личеше, че на Рахал компанията на хубавицата му е у много приятна и между двамата има химия. Актьорът с ливански корени буквално сияеше, докато си бъбреше със сексапилната девойка.

Башо започна да кръшка на съпругата си преди 7 години, когато получи покана да участва в сериала „Стъклен дом”. Оттогава досега той е имал афери с Елен Колева, Ралица Паскалева и много други знайни и незнайни хубавици. Злите езици го подозираха, че е бил интимен и с Яна Маринова. Последното обаче едва ли е вярно, предвид яките мускули на Тихомир Винчев – мъжът на ослепителната актриса и продуцентка.

„Башо не се страхува от жена си. Когато в медиите излязат информации за негови флиртове и прелюбодейства, той ги представя на Калина като измислици на жълтата преса. Затова и тя още не му е била окончателно шута”, коментират аркашки поведението на своя разкрепостен колега.    От съпругата си Рахал има две дъщери, припомнят запознати със семейното му поведение. Индия и Клои живеят в САЩ с майка си.

Напишете коментар

Вашият e-mail адрес няма да бъде публикуван.