Ужас на пътя! Нацепен шофьор смля от бой мъж, осмелил се му направи забележка… (Шокиращо ВИДЕО)

660_0c6efe7508d03b0077e52bf3d79fb849

Поредна „колегиална“ случка между шофьори на пътя! Този път мелето е между кибритлии на улица в София. Жена, станала очевидец на юмручната саморазправа, качи видео във Фейсбук.

„Не успях да снимам целия бой, защото бях сама и ме беше страх… Но въпросният човек- с рег. номер СО 8947 ВР- изложи всички движещи се по ул. ‘Магистрална’ на опасност, движейки се с превишена скорост… Накрая човекът, който се осмели да му направи забележка, беше пребит от него“, написа Мария Йотова.

Публикацията веднага предизвика разгорещени коментари:

„Толкова хора гледат, нима не можеше някой да се намеси и да парира ситуацията?“, коментира Петър Димов.

„Не е случил на някой младеж с мотор да му размаца муцуната грозна“, пише Петър Янакиев.

„Нищо няма да му направят! Бг!“, заявява Веселинова С.

“ Да, насилие е решението – на зла круша – зъл прът!!!! Стига сте чакали ОРГАНИТЕ… защото те не си вършат акуратно работата…. Вместо да се възмущавате и да съдите, следващия път като видите нещо подобно излезте от колата и дайте урок на самозабравилия се боклук… ЗАЩОТО УТРЕ МОЖЕ, ДА НЕ ДАВА ГОСПОД, ДА ОТНЕСЕ ВАШ БЛИЗЪК… тъй като се мисли за безсмъртен точно защото никой не му казва нищо!!!!!!“, коментира Христо Христов.

„Никакво уважение при положение, че човека е доста по възрастен от него. Що не подскача на някой младеж на годините му!?! Жалка картина…“, пише Боряна Маринова.

Публикувахте от Mariya Yotova в 29 април 2018 г.

Напишете коментар

Вашият e-mail адрес няма да бъде публикуван.