Ще ни радва ли слънцето и в съботния почивен ден? Някъде може и да превали и прегърми… Вижте къде!

Слънчево време времето прогноза

Времето утре ще бъде предимно слънчево. В следобедните часове ще се развива купеста облачност, значителна над планините и в планинските райони в Западна и Централна България. Само на отделни места ще превали и прегърми, според прогнозата на НИМХ-БАН.

Ще духа слаб, в източните райони до умерен вятър от изток-югоизток. Максималните температури ще са от 17-19 градуса по морския бряг, до 30 градуса на места в Дунавската равнина.

Тази нощ ще преобладава ясно време. До сутринта в отделни котловини ще се образува мъгла. Ще духа слаб източен вятър. Минималните температури ще са между 9 и 14 градуса.

Утре над планините ще бъде предимно слънчево. Ще се развива предимно купеста облачност. На места в масивите от Западна България след обяд ще има краткотрайни валежи с гръмотевици. Максималната температура на височина 1200 метра ще е около 18 градуса, на 2000 метра – около 11 градуса.

Над Черноморието ще бъде предимно слънчево, но по-хладно. Ще духа слаб до умерен източен вятър. Дневните температури на въздуха ще достигнат 16-19 градуса. Температурата на морската вода ще е 14-17 градуса. Вълнението на морето ще е 2 бала.

Атмосферното налягане ще се задържи малко над средното за април.


За нас

7DniSofia.bg e част от 7 Dni Media Group, която е най-бързо налагащата се на пазара.
В нашето портфолио са още сайтовете 7DniSport.bg, 7DniBulgaria.bg

КОНТАКТИ




Бюлетин


    Категории