Сузанита в див пубертет! Орхан Мурад вдигнал ръце от подивялата си щерка, не го слуша за нищо!

сузанита1

Орхан Мурад е на нож с ексцентричната си щерка Сузанита, предаде HotArena. „Сузаниа не слуша какво й се говори. Давам й съвети но не вдява. Обяснявам й как да развие кариерата си, но тя не ме слуша за нищо“, споделя изпълнителят пред „България днес“.

Сузанита няма добри оценки в училище, но това изобщо не я трогва. Според певеца, една от причините Сузанита да не го слуша е пубертетът, който щерка му кара. Семейството на Орхан Мурад познава отлично гаджето на Сузанита, който е на 22 години.Таткото приема добре връзката й с баткото, но не желае да говори за него.

Мурад взе отношение и по поредния скандал свързан с дъщеря му. Поведението на Сузанита в последния й клип, е меко казано скандално за възрастта й.

Във видеото към песента „Кво става брат“, певицата е оскъдно облечена, размахва среден пръст, както и плюе по полицаи. Но най-фрапиращото е, когато тя се навежда към колегата си Ангел, все едно ще му прави орална любов. От Държавната агенция за закрила на детето разглеждат внимателно кадрите и ще потърсят семейството на певицата, за да разберат дали знаят в какви клипове се снима дъщеря им.

„Да я погва комисията. Клипът не е наш. Сузи прави това, което са й казали“, оправдава я Мурад.


За нас

7DniSofia.bg e част от 7 Dni Media Group, която е най-бързо налагащата се на пазара.
В нашето портфолио са още сайтовете 7DniSport.bg, 7DniBulgaria.bg

КОНТАКТИ




Бюлетин


    Категории