Тита се ошишка жестоко! Тийн идолката направо счупи кантара – феновете в шок (СНИМКИ)

Тита

Тита изглежда няма приятелки, които да й кажат истината в очите – параметрите на фигурата й са далеч от перфектните мерки, които са част от изискванията към „ходещите закачалки“. Христина на живо е ниска и доста трътлеста – комбинация, която все още не се е наложила като постоянен тренд в модните среди, видя HotArena.

Това не попречи настоящата певица да пробие най-напред като манекенка, както и да дефилира гордо на престижен форум какъвто е Sofia Fashion Week.

Съдейки по снимките й в социалните мрежи, всъщност младата изпълнителка е идеалната моделка, която няма никакви кусури. Само че за нейни сведения, в мрежата съществуват официални страници на клубовете, в които тя да пее, след което там се качват фотоси от изявите й. Фотографите в заведенията обаче не преиначават заснетите субекти с Фотошоп…

И тогава феновете изпадат в ступор, щом се сблъскат с истината – върху кадрите вече не стои Тита от Инстаграм, а друго момиче, може би Христина. А разликата между виртуалната мацка и реалната е… колосална.

Искрено съжаляваме, че младото поколение е толкова комплексирано на тема външен вид. Все още недоумяваме на какво се базира грандиозното им самочувствие, когато и талантът им е спорен и наложен без да пита от силните в музикалния шоубизнес. Да си с нормално или малко над нормалното тегло и среден на ръст, не е престъпление, нито пък е грозно.

Нелицеприятно става когато създаваш две представи за себе си, едната от които е илюзия, и те хванат. Тогава вече не можем да говорим за сила на духа и самочувствие с покритие, а за слабости и липса на адекватно себевъзприятие.

Напишете коментар

Вашият e-mail адрес няма да бъде публикуван.