Потрес! Румънски туристи устроиха истински погром в хотел по Черноморието! Разграбиха всичко, което видят…

Кетъринг Храна, ядене, празник банкет

Румънски туристи са устроили истински погром в луксозен хотел на Златни пясъци, открадвайки каквото могат, предаде БЛИЦ.

Те пристигнали да празнуват великденските празници наравно с други български гости в хотела, които имали резервация. За няколко дни успели да откраднат каквото могат, без да подбират въобще.

„Бяха като хуни. Откраднаха дори голяма купа, пълна с масло за 200 туристи. Никой няма представа как са успели да я измъкнат, без да ги видят“, разкрива служител на хотела.

На Великден имало специална програма за децата и от управата скрили боядисани яйца на различни места като част от игра за най-малките. Какво било учудването им, когато се оказало, че румънците вече са обиколили и са откраднали и варените яйца.

„Такова чудо не сме виждали, някои бяха взели дори електрическите крушки от нощните лампи. На една от вечерите колега достави кашон с водка, обърна се само за секунди, колкото да подреди две бутилки на бара. И кашонът беше изчезнал“, разказва сервитьор в хотела.

Заради погрома от ръководството са взели решение да предупреждават гостите, че при напускане ще бъдат подлагани на произволна проверка.

Напишете коментар

Вашият e-mail адрес няма да бъде публикуван.


За нас

7DniSofia.bg e част от 7 Dni Media Group, която е най-бързо налагащата се на пазара.
В нашето портфолио са още сайтовете 7DniSport.bg, 7DniBulgaria.bg

КОНТАКТИ




Бюлетин


    Категории