Неутешима мъка! Веселин Маринов е съсипан, загуби най-близките си! Заминаха си двамата му…

Веселин Маринов

Веселин Маринов е съсипан, след като загуби и биологичния си и втория си баща. Един след друг към небето полетяха Стефан Маринов и композиторът Тончо Русев – най-близкият на певеца човек, с който дълги ги години ги свързваше не само приятелство, но и музиката.

 В последните години Трубадура от Полски Тръмбеш живееше „на тръни“ заради болния си баща. Бай Стефан страдаше от диабет. Заболяването мъчеше бащата на естрадната легенда повече от 10 години. Човечецът пъpвo бил нa инcyлин, cлeд тoвa минaл нa xaпчeтa, a миналата година дори се наложи да лежи в болница.

Изпълнителят на „Горчиво вино“ дори бе поканил родителите си да заживеят с него в София, за да може, ако им прилошее, да реагира моментално. Те обаме отказвали с мотива, че целият им живот е преминал в 5-хилядното градче в Северна България и сред шума на столицата не биха се чувствали щастливи.

Стефан Маринов е починал в понеделник и само 24 часа по-късно Веско е получил мъчителното обаждане за кончината на Тончо Русев.

„В два последователни дни си отидоха двамата ми бащи, двамата ми учители – в живота и в музиката. Поклон!“, сбогува се с двамата Маринов от своя Фейсбук.

Напишете коментар

Вашият e-mail адрес няма да бъде публикуван.


За нас

7DniSofia.bg e част от 7 Dni Media Group, която е най-бързо налагащата се на пазара.
В нашето портфолио са още сайтовете 7DniSport.bg, 7DniBulgaria.bg

КОНТАКТИ




Бюлетин


    Категории