Азис кръвно обиден на Русата Златка, не спирал да я кълне! Сензацията на „Капките“ му зашлевила звучен шамар пред цял Слънчев бряг…

Азис

Кралят на фолка Азис въобще не си пада по изявите на Русата Златка в „Като две капки вода” и не спира да я кълне, докато всички я хвалят и наричат „сензацията на сезона“.

Враждата между двамата датира от мутренския период на плеймейтката с гаджето й Камен Балбузанов-Куката. Докато спеше с него, Райкова се превърна в отявлена мутреса и простакеса, която се бие по заведенията. Тя проскуба ромския славей в известен нощен клуб в Слънчев бряг, а причината за това бе в репликата „Кажи, бе, селянин” към Куката, писа „Таблоид“.

Селянинът и охраната му си замълчали, но бойната плеймейтка внезапно скочила и залепила на Азис звучен шамар, който отекнал в цялото заведение. Това й се видяло малко и разярената Златка сграбчила за косите певеца и започнала да го скубе. Вместо да й отговори по мъжки, фолк изпълнителят изпищял като девственица, а виковете му вдигнали на крак всички в заведението. Свидетелка на боя станала и Софи Маринова, която купонясвала там, а легендите за мелето се разказват и до днес като една от незабравимите случки на Слънчака.

От тогава Азис ненавижда Златка заради публичното унижение и въпреки, че тя се покая за миналото си, буйния си нрав и обидите, изпълнителят на „Хабиби” не може да й прости.

Напишете коментар

Вашият e-mail адрес няма да бъде публикуван.