Шок! Павел на Михаела Филева стана бездомен! Няма да повярвате къде нощува и как се оправдава…

павел и венци

Бившето гадже на Михаела Филева – Павел, остана без дом. От известно време той спи в музикалното студио, което продуцентката Саня Армутлиева му е предоставила за работа. Там е занесъл и всичкия си багаж, призна наскоро изпълнителят. По думите му да живее в студиото, отдавна било негова мечта.

„Всеки музикант иска това, за да може по всяко време на денонощието да стане от леглото и да запише музиката, която му е хрумнала. Иначе може да изпусне бъдещ хит“, споделя Павел.

Според клюките обаче думите му нямат нищо общо с истината, твърди „Уикенд“. В действителност той нямал пари за квартира, затова се наложило да се нанесе там, където работи. Не е ясно къде отиват хонорарите му като водещ в „Гласът на България“, нито къде харчи парите си от участията си в Венци Венц.

Любопитно е, че двамата с дуетната му половинка взимат едни и същи възнаграждения, но само Павел вечно нямал пари, докато Венци не се е оплаквал.

Наскоро рапърът от Бургас окончателно се раздели с колежката си Михаела Филева. Вероятно тя го е изгонила от общото им жилище и затова е заживял на работното си място.

Напишете коментар

Вашият e-mail адрес няма да бъде публикуван.