Само в 7DniSofia.bg

Този Великден ще е специален! Спорт ТОТО ви дава уникален шанс да спечелите супер-луксозен Ягуар ХЕ

visia-Velikden-320x320

Този Великден ще бъде много специален и очакван за почитателите на игрите на Български спортен тотализатор. Причината е, че един късметлия отново ще спечели автомобил! Този път, обаче, колата е истинско автомобилно бижу – супер луксозен Ягуар ХЕ.

Още три Великденски бонуса по 10 000 лева очакват притежателите си в играта „Тото 2 – 6 от 49“. С този пореден жест към почитателите си, СПОРТ ТОТО дава допълнителен шанс за печалба, освен възможността да спечелите най-големия действащ джакпот в страната. Тегленето ще се извърши чрез жребий измежду всички квитанции, в неделя, 8 април, на живо в предаването на Спорт Тото по БТВ.

Само за 28-мия тираж допълнителните печалби във Втори Тото Шанс на играта ще са в размер на 150 000 лева. Специално за празника от Спорт Тото дават повече, защото не всеки ден е Великден и ви пожелават светли празници!
„Години наред Български спортен тотализатор раздава на участниците в игрите си автомобили. Притежателите на коли, спечелени от Втори тото шанс на играта „Тото 2 – 6 от 49“ в България са десетки“, споделят от тотализатора.

Напишете коментар

Вашият e-mail адрес няма да бъде публикуван.