Шоубизнеса е доста извратен! Скандал за възрастни се заформил зад кулисите на „Капките“! Коцето и Гери-Никол правили…КЕКС

коцето гери

Голям скандал се е заформил зад кулисите на „Като две капки вода“, който е възмутил целият екип. Главни действащи лица в него са двамата колоритни участници Гери-Никол и Константин, предаде HotArena.

Още в началото на формата се разнесе слухът, че лолитката и отраканият чалгар са се впуснали в дебрите на интимността, но фактът, че всяка девойка, която Коце гушне, мигновено става негова потенциална любовница, съдейки по писанията на медиите.

Най-потресаващото е, че спекулациите се оказват абсолютно верни. Само че не става дума за секс, а за орална любовНахаканата варненка и Константин се оттеглили при декора на „Господари на ефира“, който се намира непосредствено до този на „Капките“. Никой не предположил, че може да стане свидетел на следната сцена –младата певица да обслужва с устни вече не много младичкия поп фолк изпълнител.

Хора от екипа на предаването са се натъкнали именно на тази гледка и останали шокирани от очевидно повърхностните музиканти и това колко много се излагат. В най-кофти светлина естествено излязла Гери. На никому не става ясно какво прави девойката с женен мъж с две деца.

От друга страна Константин остава „чист“, тъй като всички са наясно със слабия му ангел, когато около него се мотаят известни и красиви жени. А и той в случая не правил нищо, а си стоял кротко, докато на него му правят… Не става ясно и защо не са се въздържали да си показват симпатиите на друго място, далеч от продукцията… Очевидно БГ шоубизнеса е доста по-извратен, отколкото всички предполагат

Напишете коментар

Вашият e-mail адрес няма да бъде публикуван.


За нас

7DniSofia.bg e част от 7 Dni Media Group, която е най-бързо налагащата се на пазара.
В нашето портфолио са още сайтовете 7DniSport.bg, 7DniBulgaria.bg

КОНТАКТИ




Бюлетин


    Категории