Спас Русев избесня: Срам ме е от това, което се случва

Русев

Собственикът на Левски Спас Русев не можа да преглътне втората поредна издънка на тима – 1:2 с Берое, и се появи вчера на стадион „Георги Аспарухов“, за да търси причините за кризата. Бизнесменът близо час разговаря в съблекалнята с играчите и треньорите. Той е бил категоричен, че „сините“ не може да продължават така, особено, когато предстоят още по-сериозни мачове, в които може да се проиграят и последните две основни цели – Купата на България и участие в Лига Европа.

„Срам ме е от това, което се случва, а правя всичко, което мога за вас. Не мога да се покажа на улицата“, обявил Русев пред футболистите и треньорите, твърди „Меридиан мач“. Той е бил категоричен, че трябва в най-скоро време на настъпи пълна промяна и Левски да започне да радва не само с мижави победи, а най-вече с игра и битка на терена до последната минута. Това е основно желание и на привържениците на тима.

Футболистите от своя страна са били категорични, че няма поводи за съмнение за бойкот срещу Делио Роси, както ги обвиниха след загубата от Берое. Преди срещата с Русев те още в неделя вечерта са провели разговор помежду си и са били категорични, че оттук нататък трябва да са като юмрук, за да измият срама от издънките, които се трупат най-вече на техен гръб.

Русев за последно влезе в съблекалнята в края на миналата година. Тогава той размаха пръст на футболистите след издънката 0:0 с Витоша (Бистрица) на 19 ноември, която остави „сините“ на 10 точки след Лудогорец и 8 от ЦСКА. Освен това бизнесменът привика на разговор Делио Роси в началото на март, когато Левски отново се спъна на „Георги Аспарухов“ в Берое -0:0.

Собственикът бе недоволен, че не вижда промяна в играта на тима, въпреки че е направена сериозна селекция. Още тогава обаче той бе категоричен, че стои твърдо зад Делио Роси, защото не иска „сините“ да се върнат към практиката да се сменят треньорите след всеки провал.


За нас

7DniSofia.bg e част от 7 Dni Media Group, която е най-бързо налагащата се на пазара.
В нашето портфолио са още сайтовете 7DniSport.bg, 7DniBulgaria.bg

КОНТАКТИ




Бюлетин


    Категории