Галена разкри на какво дължи успехите си! Ще остана в историята на поп-фолка, хвали се изпълнителката!

Галена1

Наскоро Галена отбеляза 14 години на музикалната сцена и по този повод се отдаде на равносметки за кариерата си, а и за жанра.

Изпълнителката на „Просто шоу” разясни, че дължи успехите си на съвместната работа с екипа си, подкрепата на „Пайнер” и най-вече на стремежа винаги да е различна и провокативна. Според нея това и златното правило за всички, ако искат да се задържат в челните редици на попфолка.

След толкова много години всеки изпълнител се развива в собствена посока, което е най-хубавото. Защото ако бяхме всички еднакви, нямаше да бъде интересно. Всяка е само по себе си индивидуална… Смятам, че имената, които са останали в попфолка, и ще останат занапред сами по себе си са различни и индивидуални. Те имат собствена музика, визия, песни и тяхното звучене е различно, за което само мога да се радвам, че имам възможността да бъда част от всичко това, сподели Галена. 

Звездата допълни, че благодарение на екипа, с който работи, съумява винаги да изненадва и да провокира публиката. Именно на това и дължи мястото си на върха. „Толкова години се доказахме като един тандем и ни се получават нещата, справяме се добре. Винаги успяват да ме представят в различна светлина”, смята певицата. В личен план Галена, която има двама сина от мъжа си Галин, описва живота си като „семпъл и скромен, като на всяка една нормална жена”.