Мариана Векилска се качва на ринга! Започва да тренира бокс при Кобрата, защото…

Векилска

Възхитена от срещата си с европейския шампион по бокс Кубрат Пулев е водещата на “Тази събота” Мариана Векилска. Телевизионерката интервюира наскоро Кобрата, а разговорът им край ринга в залата му Би Ти Ви излъчи миналия уикенд.

Преди срещата си с Кубрат Векилска не скрила пред колежките си, че е малко притеснена, тъй като не се познавала лично с Пулев. Инструкциите на редакторите в репортажа ѝ за боксьора да заформи лек спаринг с него сериозно изплашили Мариана. Тя искрено съчувствала на колегата си, поискал същото нещо от Пулев преди време.

Експериментът му струвал месец с гипс на крака. За късмет на Векилска, Кобрата ѝ уйдиса за безплатен урок пред камерите, но бе максимално внимателен към нея и водещата оцеля до края на интервюто.

Векилска толкова се поддала на харизмата на Пулев, че се заканила от следващия месец да стане клиентка на залата му. От известно време Мариана тренира бокс, а за наученото при настоящия ѝ треньор Кобрата лично я похвалил. Със занятията на ринга и с ръкавиците, в комбинация с правилно хранене и малко фитнес, за няколко месеца водещата смъкна близо 25 килограма, предаде „Ретро“

Напишете коментар

Вашият e-mail адрес няма да бъде публикуван.