Само в 7DniSofia.bg

Михаела Филева не иска да изкарва парите си сама, това я комплексирало

Михаела Филева

Михаела Филева беше гост тази сутрин в предаване, излъчвано от Bulgaria ON AIR.

На въпроса, какви жени харесват българските мъже и пречи ли популярността в личните взаимоотношения между двама души, Филева отговори така:

„Мисля, че популярността е нещо, което не трябва да бъде намесвано в лични взаимоотношения, защото това е колко си добър в работата си – това е измерението дали те бива или не като музикант. Когато си добър музикант, музиката ти достига до повече хора, което е удовлетворение“.

Тя не смята, че това е нещо, което трябва да бъде слагано в личните взаимоотношения, напротив.

„Моя работа е да го изолирам и по никакъв начин да не бъде натяквано или да бъде посочвано като качество, за което мъжът трябва да бъде благодарен, че излиза с популярен човек. Това е абсурдно и напълно нередно. Това, че си самостоятелна, че изкарваш парите си сама, понякога може да бъде комплексиращо. Но ролята ти като жена е да бъдеш слаба понякога, да искаш помощ. Аз мога да се справя с много неща сама. За мое щастие съм сръчна, мога и да си преместя дивана, да си монтирам крушка и всичко необходимо в домакинството – няма нищо лошо да казваш понякога: Ще го направиш ли за мен?“, допълни още Михаела Филева.

Напишете коментар

Вашият e-mail адрес няма да бъде публикуван.