Сензация! Веселин Маринов хлътнал до уши в Емилия! Вижте всички интимни признания на певеца…

Веселин Маринов

Веселин Маринов си пада по Емилия и си го признава!

Наскоро Веселин Маринов даде интервю за ежедневник, в което признава за своя идеал за красива жена. Оказва се, че той е колежката му Емилия, предаде Kliuki.bg.

Вече е повече от ясно, че Веско си пада по блондинки. И двете му съпруги са руси, както и последното му гадже Веселина Пеева.

„За да дам пример, ще кажа, че много харесвам певицата Емилия. Как изглежда, как се държи, как се облича. Тя е много хубаво момиче. За всеки влак си има пътници. Имам приятели, които много харесват слаби жени, та чак да тракат. Харесвам жени, които да си имат от всичко.“ – споделя Веско Маринов.

Въпреки че прави комплимент на Емилия, той ясно намеква, че тя не е от най-слабите дами. И как да бъде, когато е родила две деца?!

Интересът на певеца към Еми може би винаги го е имало, но той е започнал да си личи чак след раздялата й с Коко Динев. Тогава Веско започнал да я кани на свои концерти.

При последния си такъв в НДК, който беше през ноември, Емилия е била единственият представител на „Пайнер“ сред гостите. Двамата дори си спретнаха лек флирт на сцената.

За ужас на Веселин Маринов, Еми отново е обвързана и той няма шанс. Жорж Башур я е уловил здраво в клопката на любовта, двамата дори са сгодени и чакат своето първо общо дете.

Това обаче не спира Емилия да е приятелка с Веско. Тя е била засичана в неговата компания неведнъж и не крие, че много го харесва и уважава.

Напишете коментар

Вашият e-mail адрес няма да бъде публикуван.


За нас

7DniSofia.bg e част от 7 Dni Media Group, която е най-бързо налагащата се на пазара.
В нашето портфолио са още сайтовете 7DniSport.bg, 7DniBulgaria.bg

КОНТАКТИ




Бюлетин


    Категории