Абе това на Марешки секс-партия ли е!? Вижте каква тройка са подсъдимият, жена му и любовницата

7 Dni Sofia02.06.2017
боряна георгиева

Прелюбопитни факти станаха публични от декларацията за конфликт на интереси на една от най-младите и най-красиви депутатки в 44-тото Народно събрание Боряна Любенова Георгиева от „Воля”, пише Флагман.бг.

29-годишната Боряна Георгиева е декларирала, че е получила 251 хил.лева от юридическо лице, за да си закупи имот. Това е „Варнафарма М” ООД. Основен акционер в компанията е съпругата на Марешки Светлана Александрова Марешка, а управител е майка му Веска.

По-интересни са връзките между участниците. Боряна Георгиева е спрягана за любовница на Веселин Марешки, макар и самата тя да го отрича. Младата депутатка бе поставена на тясно от Жени Марчева в студиото на бТВ преди два месеца и трябваше да се обяснява за снимка, на която се вижда как интимно е прегърнала лидера на „Воля”, но според Боряна това били „нормални отношения между приятели”.

Връзката на бившия модел с Веселин Марешки обаче е публична тайна не само в цяла Варна, но и в България.

Веселин Марешки се жени за съпругата си Светлана, която е рускиня, още на 21 години. Сам разказва как се запознал с нея в заведение в Москва, където е следвал, и изведнъж се влюбил, а Светлана го подкрепяла и имала голяма роля в живота му.

Тя му помогнала да отгледа двете им деца, които са изключително скромни със солидно образование и потенциал, споделя лидерът на „Воля” при едно от тв участията му преди няколко години. Марешки е прехвърлил голяма част от фирмите на съпругата си, която практически е номинален преносител на бизнеса му.

Тя обаче изглежда е широкоскроена и няма проблем да помогне било то на претендентка за сърцето на мъжа й.

А в Парламента продължават да коментират, че подобно на Бареков и Волен Сидеров, и при Марешки политиката се предава по полов път.

Напишете коментар

Вашият e-mail адрес няма да бъде публикуван.


За нас

7DniSofia.bg e част от 7 Dni Media Group, която е най-бързо налагащата се на пазара.
В нашето портфолио са още сайтовете 7DniSport.bg, 7DniBulgaria.bg

КОНТАКТИ




Бюлетин


    Категории