Помните ли гаджето на Азис – Ники Китаеца? Изловиха го да шофира като самоубиец в столицата… (СНИМКА)

niki

Суетният фитнес маниак Ники Китаеца движи из софийските улици с непочистения си автомобил доста безразсъдно и застрашавайки, освен своя, стотици други животи.

Папараците на „България Днес“ го изловиха да джитка из столицата със своя джип, койтонацепената батка дори не си е направил труда да отрине от натрупалия сняг.

Предното стъкло на возилото е чисто почти наполовинаа видимостта на Китаеца през него вероятно се равнява на нула. По фаровете на автомобила също има сняг, което пък пречи на останалите водачи да го виждат.

Вероятно ледът по колата е направило невъзможно пълното почистване на мощния звяр. По предната броня се наблюдават ледени висулки, но това не служи на Ники като подобаващо оправдание, което по-скоро граничи с абсурда.

Изданието твърди, че студените дни не са го изплашили и той е решил с цената на всичко да се отдаде на разкрасителни процедури. След като е карал като самоубиец и не е отделил достатъчно време, за да изчака джипът хубаво да бъде отринат от снега, Китаеца се е шмугнал в студио за красота, където са се погрижили да подстрижат брадата му.

Напишете коментар

Вашият e-mail адрес няма да бъде публикуван.