Само в 7DniSofia.bg

Драма! Съпругата на обвинения в убийство лекар пролива сълзи в ефир: Аз не знам съпругът ми да има оръжие!

съпруга

Иван нищо не ми е казал за случилото. На сутринта ми се обади и заяви, че отива на работа. По-късно видях полицаите. Това заяви пред Нова телевизия Жулиета Димитрова, съпруга на обвинения в убийство д-р Иван Димитров. Припомняме, че лекарят беше задържан за убийството на рецидивиста Жоро Плъха.

 „Бяхме се разбрали да се чуем по-късно през деня, потърсих го, но не ми вдигна. И от органите на реда разбрах, че е отведен на разпит“, добави тя.

„Миналата година влизаха в къщата ни. Имало е и други опити. До този момент няма задържани“, коментира още Жулиета Димитрова.

„Голямата ми дъщеря има утре рожден ден. Става на 6-годинки. Надявам се подаръкът й да е баща й. Малката е на 2 годинки и половина. Нищо не знаят за случая, голямата задава въпроси, но се опитвам да й обясня, че баща й има много работа и е заминал командировка“, разплака се неутешимо съпругата на обвинения в убийство д-р Иван Димитров.

„Аз не знам съпругът ми да има оръжие“, добави тя.

„Никога не съм виждала въпросния Жоро Плъха. Идвали са хора да работят у нас, но него не съм го виждал никога“, каза още Жулиета и заключи: „Благодарна съм, че хората ни подкрепят.’

 

Според информация на Нова, оръжието, с което е убит Жоро Плъха, е на втория крадец. Той е избягал в неизвестна посока и все още не е задържан.

Напишете коментар

Вашият e-mail адрес няма да бъде публикуван.