Само в 7DniSofia.bg

Възпитават я да бъде като тях! Дони и Нети искат да заведат 7-годишната си дъщеря Лилия при Далай Лама в Индия!

doni i neti

Дони и Нети възнамеряват в скоро време да заведат 7-годишната си щерка Лилия при Далай Лама, който живее в изгнание в Индия. Арт семейството е известно с любовта си към Изтока и неговата философия и култура.

През 1996 г. Дони беше сред групата артисти, които стигнаха до подножието на Еверест. Оттогава той няколко пъти ходи в Индия, Непал и Тибет и всеки път се завръща още по-изкушен от магията на тамошния дух, манастирите, дворците и прераждането.

Добрин Векилов, както е истинското име на музиканта, се срещна преди години с Далай ЛамаИзпълнителят на „Уморени крила” си купи специална гривна от свещения град Дарамсала в Индия, където живее будисткият водач, когото Китай не пуска в Тибет.

Мънистата са направени от кости на тибетски як. По време на срещата си с Далай Лама той докоснал гривната на Дони и оттогава нашенецът не я сваля от ръката си, вярвайки, че амулетът го пази от зли сили и болести.

Подобно на будисткия монах певецът също е гологлав и всеки ден медитира с броеницата от Тибет. Сега актьорът и нежната му половинка искат да запознаят лично дъщеря им Лилия с Далай Лама и да й предадат любовта към Изтока, пише „Таблоид“.