Саня Армутлиева даде една торба с пари за животно! Вижте с колко и за какво се изръси маститата продуцентка!

sania armutlieva

Маститата продуцентка Саня Армутлиева е дала торба пари за расов жребец.

Определяната от недоброжелатели в бранша като „Музикалния октопод” бизнесдама открай време има страст към животните и по-специално към чифтокопитните.

Наскоро тя получила изключителна оферта за покупката на кон с родословие и на секундата се възползвала, писа „Таблоид“.

Според изкушени в материята Саня е броила не по-малко от 30 000 евро за животното – цената на чисто нов автомобил от средния клас.

Феновете на Саня в социалните мрежи се прехласват по това как би изглеждала къдравата й коса, развяна на гърба на благородното животно. Според мълвата атът ще живее в база край София, която разполага и с манеж за езда.

Наскоро гръмна далеч по-пикантната новина, че Станислава кръшка на съпруга си Тим с личния си шофьор във „Вирджиния рекърдс”. Горещата клюка издадоха служители на палавата брюнетка. Слабостта на Саня бил доста по-млад от официалната й половинка и баща на двете й дъщери – 17-годишната Маргарита и 14-годишната Алма. „Съпругът на Саня, британецът Тим, е типичен представител на островната монархия – въздържан, учтив и лишен от балканската емоционалност. Затова вероятно шефката си пада по шофьорчето, което си наше момче, българче, хилят се в музикалния гигант.

Напишете коментар

Вашият e-mail адрес няма да бъде публикуван.