Митов зарадва враговете на Левски със страхотна новина

7 Dni Sofia01.06.2017
Митов

Старши треньорът на Левски Николай Митов сподели, че не възнамерява да подава оставка след края на сезона в Първа лига, с което хвърли в голяма радост всички съперници на сините в първенството. както е известно двата сезона, в които Жадното е водил отбора на народа, са най-срамните за десетилетието.

Левски направи 2:2 с Черно море на „Георги Аспарухов“. Феновете обаче оставиха празен Сектор „Б”, обърнаха част от знамената наобратно в знак на протест и освиркаха футболистите и треньора.

„Прави са феновете при такива резултати. Те искат промени, искат нови неща. Имаме да изиграем още един мач и тогава ще излезем с позиция и ще говорим. Хората искат резултати, когато са недоволни и освиркват”, каза Митов.

На въпрос, ще поеме ли отговорност, като подаде оставка, той каза: „Оставка няма да подавам, защото има много неща, които сме говорили и трябва да ги направим. Предпочитам да мине следващия мач и след това ще говорим. Не искам да коментирам преди мача.“

Той коментира и заплетената ситуация около баража за Лига Европа: „Всякакво решение може да има за мача с Верея. Така че трябва да сме готови и за двете решения. Просто трябваше да се знае много по-рано. Там има много юридически неща. Третият не играе, четвъртият – играе. Може и шестият да иска да играе?

Напишете коментар

Вашият e-mail адрес няма да бъде публикуван.