Скандал в Левски, гръмнаха приказки за черно тото! Затова ли трябваше ЛукОйл да идва в София!?

7 Dni Sofia31.01.2018
левски баскетбол

Малцината фенове, припознали хибрида Левски-Лукойл като истински наследник на славния син баскетболен клуб, снеха доверието си от треньора Тити Папазов, научи 7DniSofia.bg!

Причината не е толкова разгромната домакинска загуба вчера за Балканската лига от Рилски спортист с 32 точки (!?), колкото начинът, по който бе записана.

В зала „Универсиада“ Левски излезе без двама титуляри, игра безобразно и отказа на практика да се противопостави на отбор, който победи 3 дни по-рано в собствената му кошмарна зала.

Във фенските форуми се изкоментира и версията „черно тото“. Ако разследващите проявят интерес, може да намерят доста интересни факти от мачове, свързани с участието на Тити Папазов, Георги Младенов, женското първенство и какво ли още не. Факт е, че и родният онлайн букмейкър се отнесе скептично към мача и не приемаше залози за повече от 20 лева, а накрая на мача дори спря и тях.

Интересно как петролната компания на Валентин Златев гледа на подобна излагация и затова ли трябваше да зарязва проекта „Академик“!?

Напишете коментар

Вашият e-mail адрес няма да бъде публикуван.