Ген. Кирчо Киров проговори за убийството на Петър Христов и изригна: Аз бях осъден в едно поръчково и политическо дело…

кирчо киров

Аз познавах Петър Христов, от времето, когато беше създал своята охранителна фирма. Съмнявам се в истинноста на информацията, че е бил в руския спецназ. Това заяви в ефира на bTV бившият директор на Националната разузнавателна служба ген. Кирчо Киров.

„В най-голяма степен причините трябва да се търсят в неговия бизнес и до колко е свързан със сенчести кръгове“ заяви бившият директор на разузнаването по повод думите на изследователя на МОСАД проф. Михаел Бар Зохар, който заяви, че Петър Христов е бил част от руския спецназ.

Не сме били близки, но аз съм се виждал с него. Предполагам, че е отстраняване на конкурент от територии, които представляват интерес за други“, добави още той. „Дискомфортно се чувства човек в такава ситуация и не е много удобно да коментира такива неща. Аз бях осъден в едно поръчково и политическо дело“, заяви още Киров по повод 15-годишната му присъда.

„Бях осъден единствено и само върху показанията на един единствен човек. Ще дойде времето, когато ще назова точните поръчители, аз съм информиран човек“, продължи Киров. „По делото ми имаше удивителен синхрон между прокуратурата и съда. Не съм усвоил тези пари, не съм ги виждал – нито долар, нито цент, аз продължавам да живея с мисълта, че са отишли по своето целево съображение.  Нормалното действие е да се обжалва тази присъда“, категоричен бе ген. Кирчо Киров.

Напишете коментар

Вашият e-mail адрес няма да бъде публикуван.


За нас

7DniSofia.bg e част от 7 Dni Media Group, която е най-бързо налагащата се на пазара.
В нашето портфолио са още сайтовете 7DniSport.bg, 7DniBulgaria.bg

КОНТАКТИ




Бюлетин


    Категории