Ужасяваща трагедия! Путбул прегриза гърлото на 3-годишно дете, преди броени часове…

Питбул Куче

итбул прегриза гърлото на 3-годишно дете в пазарджишкото село Мокрище, съобщава Нова тв. Инцидентът е станал към 16.00 ч. Детето е починало на място след серия жестоки ухапвания по цялото тяло, съобщиха от Областната дирекция на МВР в Пазарджик.

За момента не са известни подробности по случая, тече разследване, в екипа са ангажирани служители на Районното полицейско управление и дирекцията на Вътрешното министерство.

Животното е било отглеждано в двора на къщата. Вероятно момченцето се е опитало да се заиграе с него, но вместо това е било нападнато.

Безжизненото му тяло било намерено от възрастни в семейството, които сами подали сигнал на телефон 112. На мястото е изпратена и линейка. Лекарите обаче само констатирали смъртта на детето.

По непотвърдена засега от официални източници информация, стопанинът е задържан.

2 коментара

  • Albena Atseva

    30.01.2018 at 10:10

    Малоумни родители! Жалко за детето,за тях изобщо не ме е страх. Първо никога не се оставя малко дете с животно,каквото и да е то.второ, ако си бяха социализирали кучето, вместо да го използват като аларма, нямаше да стане така. Прости селяндури. Сега кучето ще бъде евтаназирано, а би трябвало да са те. Не може човек с капацитет на интелигентност под нула да отглежда куче с такива характеристики. Трябва да се вземат мерки за стопаните на тези породи. От всяко дърво свирката не става. Трябва да им се издава специален документ, че могат да се грижат за такова куче.

  • Albena Atseva

    30.01.2018 at 10:12

    За тях не ме е жал, исках да кажа. Заради такива идиоти, се набеждава породата, а истината е,че ако кучето беше немска овчарка, при тези стопани,резултатът щеше да е същия. Жалко за детенцето,да почива в мир.

Напишете коментар

Вашият e-mail адрес няма да бъде публикуван.