Йордан Цонев срина тотално БСП: Управлението с тях беше неуспешно! Предлагат същото меню, но с други изпълнители…

Йордан Цонев

Има грешна интерпретация на думите на г-н Доган. Той не казва, че няма алтернатива на управляващите, а че от опозицията няма партия, която да поеме управлението на страната. Това заяви пред Нова телевизия депутатът от ДПС Йордан Цонев на въпрос за вота на недоверие, който вчера беше внесен в деловодството на парламента от БСП.

 „Ние имаме много различия с БСП. Когато нямаш радикално нов вариант за управление на България, няма смисъл да предлага същото меню, но с други изпълнители“, коментира той.

„Ние искаме нов вид на управление. Ние сме опозиция на това управление, най-малкото защото в него участват националисти, но не само това. Никак не е нужно опозицията да е единна. Това, че БСП ще внесат вота, а ние ще го подкрепим с други мотиви, няма значение“, отсече народният представител.

„България се нуждае от програма за цялостно управление. Ние нямаме еднаква визия с БСП нито за бюджета, нито за данъците, нито за здравеопазването. Ние сме управлявали с БСП, но сме управлявали неуспешно, щом не успяхме да реформира тези проблемни сектори“, каза още Йордан Цонев.

„Ние не искахме вотът на недоверие да бъде толкова общ. Когато говорим за корупция, ние трябва да изнесем конкретни факти“, добави депутатът от ДПС.

Напишете коментар

Вашият e-mail адрес няма да бъде публикуван.