Левски иска сина на собственика на Септември плюс още две перли

7 Dni Sofia25.05.2017
чандъров

Полузащитникът на Септември (София) Асен Чандъров е пред трасфер в Левски Роденият на 13 ноември 1998 г. талант е на едно от първите места в списъка за лятна селекция на старши треньора на „сините“ Николай Митов. Специалистът познава отлично качествата на младока, след като работи с него три години в столичния Септември и Пирин (Разлог). Халфът игра през есента на 2016 г. в елита за пловдивския Ботев.

Обстановката на „Герена“ няма да е непозната за Асен, който е юноша на клуба. Интересното при него е, че преди няколко месеца баща му Румен бе спряган за нов собственик на Левски и основен финансов благодетел на „сините“. Чандъров-старши обаче отрече категорично тази информация и от тогава се занимава само и единствено с делата на Септември, за който има план да изгради и китен стадион в центъра на столицата.

Чандъров все още се възстановява от контузия, която получи по време на мача с Босна и Херцеговина (3:1) от Елитния квалификационен кръг на Европейското първенство за юноши до 19 години във Франция през март.

Халфът скъса задна връзка кръстна на коляното. Възстановяването и рехабилитацията на национала протичат отлично. Oчаква се Асен да е готов за игра най-късно до началото на септември.

Обект на интерес за „сините“ са още двама от най-добрите играчи на Септември. Това са Даниел Пехливанов (нападател, 1 юли 1994 г.) и Иван Тилев (халф, 1 май 1999 г.). Първият е бивш футболист на Гигант (Съединение), Чавдар (Етрополе) и Вихрен (Сандански), а вторият беше, също като Чандъров, част от юношеските национали, извоювали класиране за Евро 2017 в Грузия.

Напишете коментар

Вашият e-mail адрес няма да бъде публикуван.