Само в 7DniSofia.bg

Екс-лидер на ДПС хвърли „атомна“ бомба: Пеевски наследи каналите за цигари, дрога и оръжие от убития Фатик

7 Dni Sofia22.12.2017
делян пеевски

Екс-лидерът на ДПС Осман Октай даде сензационно интервю за Фрог. В него той разкрива като човек, запознат със случващото се в държавата, откъде идва доминантната роля на Делян Пеевски в момента.

„Ударът с доклада от Турция за контрабандата на „Булгартабак“ беше насочен срещу хората, на чието внимание е бил поставен проблемът с контрабандата. Чак, когато вие  попитахте шефа на МВР за тази информация,  той я поиска.  И накрая само и само да се измъкне от ситуацията каза, че ставало някакво преопаковане. България винаги е била употребявана от КГБ и Москва за организиране на различни мероприятия в Близкия Изток като контрабанда на цигари, амфетамини, оръжие и т. н. Семейството на покойния вече  Филип Найденов-Фатик организираха тези канали. След убийството му, тази роля  беше поверена на Делян Пеевски“, разкрива Октай.

„Булгартабак” повери продажбата на цигари на един кюрд. Той захранваше Близкия Изток не само с цигари, но и с амфетамини. Не случайно по тези територии бяха открити български оръжия и български автомобили. Този коридор няма как да работи без гръб от българските и руски служби. Проблемът е огромен,  замесени са много сериозни хора. За това онзи ден видяхме как работници на „Булгартабак” протестират  За съжаление те бяха употребени. Къде бяха, когато закриха клона в София и много техни колеги останаха без работа? Защо тогава не излязоха да ги подкрепят? Защо протестиращите не попитат собствениците си кой разглоби техниката от фабриките и къде е в момента? В коя арабска държава се намира?  И това ли има предвид шеф на МВР, като казва, че цигарите са преопаковани? Нещата са сериозни и с темата са ангажирани турските, руски, американските и европейски служби“, хвърли бомбата бвшият член на Изпълкома на БФС.

Напишете коментар

Вашият e-mail адрес няма да бъде публикуван.


За нас

7DniSofia.bg e част от 7 Dni Media Group, която е най-бързо налагащата се на пазара.
В нашето портфолио са още сайтовете 7DniSport.bg, 7DniBulgaria.bg

КОНТАКТИ




Бюлетин


    Категории