„Господарите“ подхванаха Мегз и Фики! Песента им направо разби класациите…

megz-i-fiki-zavladiaha-gospodari-na-efira-s-dueta-si-1
Финалът на Vip Brother беше преди близо седмица, но експлозивното представяне на Мегз в дует с Фики на песента “ Кой“ още владее интернет пространството.

Припомняме ви, че на финала на Vip Brother 2017 на Мегз се падна да пее песента на Фики и Галена „Кой“ в дует със самия Фики. Горката Мегз далеч не може да се мери с Галена и изглежда изобщо не може да пее. Нещо повече, тя направо грачеше до гласовития Фики, който всячески се опитваше да спаси положението. За сметка на това на Мегз изобщо не й пукаше колко фалшиво звучи. Амбицирана до крайност, както обикновено, тя буквално крещеше с все сила от сцената. И вместо това да се окаже най-голямата издънка на вечерта, изпълнението им успя да вдигне цялата публика на крака и да докара всички съквартиранти на сцената да се забавляват заедно. Така Мегз и Фики разбиха всички останали изпълнения и бяха обявени от Ники Кънчев за най-добър дует.

Близо седмица по-късно те още предизвикват интерес и оглавяват всички интернет класации за забавни видеа. Затова „Господари на ефира“ също ги постави в челните места на своята класация „Гледам и не вярвам на очите си“.

Злите езици пък шушукат, че Галин не успял да преглътне, че и този път Фики го е победил, въпреки, че той е бил в дует с истински рапър, а не с пълен музикален инвалид като Мегз.Криско пък хвърлил вината за провала върху Джулиана Гани и я обвинил, че за нищо не става.

 

Напишете коментар

Вашият e-mail адрес няма да бъде публикуван.