Намериха мъртва красивата стюардеса Яна. Сама предсказала и описала смъртта си приживе…

1509277988-3

Полицията в Словакия разследва мистериозната смърт на красивата стюардеса Яна Сарнова. Тя е открита, плувнала в кръв, в апартамент в Братислава, който държала под наем. Тялото й е открито от съседите няколко дни след смъртта. Според полицията не са открити следи от друг човек в апартамента и е възможно да се касае за самоубийство, писа Блиц.

Близките на Яна, обаче, са убедени, че тя не би посегнала на живота си.  Яна живеела така, както много други не биха и сънували. Веднага след училище започнала работа като стюардеса. Седем години прекарала в компанията Etihad Airways, с която летяла по целия свят. Преди две години се върнала обратно в Словакия и заживяла в Братислава. Тогава решава да стане писателка и написва психологическия трилър „Тигрите не сънуват“, а близките й са шокирани.

„Направо смразяващо. Вътре пишеше за измъчване на жени, за мъже – мошеници, които примамват жените на среща, а след това ги нападат, превръщайки се в социопати“, описва книгата издателството, което я пулбликува. Самата Яна твърди приживе, че книгата е написана на базата на истински случаи, но не казва дали става въпрос за личен опит. Случайно или не главната героиня в книгата също опитва да се самоубие.

Напишете коментар

Вашият e-mail адрес няма да бъде публикуван.