Само в 7DniSofia.bg

Първо в 7DS: Един от най-великите отбори в Бундеслигата на път да остави ЦСКА без Фернандо Каранга от зимата

7 Dni Sofia25.10.2017
Каранга

Топ-нападателят в българското първенство Фернандо Каранга е на път само за една календарна година да направи шеметен скок в кариерата си, научи 7DniSofia.bg.

Таранът на ЦСКА, който се присъедини към червените през януари е на път 12 месеца по-късно да облече екипа на един от най-великите немски отбори – Щутгарт.

Закъсалият на 14-о място в класирането отбор, на само 2 точки над изпадащите, спешно търси качествен голмайстор, който да привлече през зимата. „Швабите“ са на трето място в позорната класация за най-ялов отбор, като за 9 кръга имат едва 6 попадения!

Каранга е бил предложен на Щутгарт от легендата на клуба Красимир Балъков, който сега е един от задграничните скаути на ЦСКА. Бала е наблегнал на бразилеца още през лятото, когато обаче „швабите“ се отнесли с едно на ум. След като започнали да следят обаче по-сериозно изявите на Фернандо, в Щутгарт направо луднали по изявите му.

Допълнителен плюс за звездата на ЦСКА е, че вече има български паспорт и няма да бъде броен за чужденец извън ЕС в Бундеслигата.

Напишете коментар

Вашият e-mail адрес няма да бъде публикуван.


За нас

7DniSofia.bg e част от 7 Dni Media Group, която е най-бързо налагащата се на пазара.
В нашето портфолио са още сайтовете 7DniSport.bg, 7DniBulgaria.bg

КОНТАКТИ




Бюлетин


    Категории